Ενημερωτική εκδήλωση «Το μέλλον της Εργασίας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ενημερωτική εκδήλωση «Το μέλλον της Εργασίας»
 

Το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΠΜΣ) στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Editor της έκδοσης HR Case Study Series, Καθηγήτρια Μαρία Βακόλα, διοργανώνουν την ενημερωτική εκδήλωση «Το μέλλον της Εργασίας», την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00 -20:30, στο αμφιθέατρο «Ερμής» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 7, Αθήνα). Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Kariera.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις γνωμοδοτήσεις των συμμετεχόντων στο 23ο τεύχος HR Case Study Series – Special Edition και θα συζητηθούν οι αλλαγές στον τρόπο που εργαζόμαστε καθώς και οι τρόποι καλύτερης προετοιμασίας και προσαρμογής σε αυτές.

Απαραίτητη η εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα, προκειμένου να κάνετε κράτηση της θέσης σας στο σύνδεσμο:  https://forms.gle/i7VVX27AtisU881Q8

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Στην ειδική έκδοση του 23ου τεύχους HR Case Study Series – Special Edition 16 προσωπικότητες από τους χώρους της πολιτικής, της επιστήμης και των επιχειρήσεων, με τις απόψεις τους μάς βοηθούν να κατανοήσουμε: Α) Ποιες αλλαγές στους εργασιακούς μας χώρους θα παραμείνουν και μετά την πανδημία και θα διαμορφώσουν τον τρόπο που εργαζόμαστε και Β) τι πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι, οι οργανισμοί αλλά και οι χώρες ώστε να προσαρμοσθούν στις αλλαγές αυτές.

Με τις γνωμοδοτήσεις τους μας τίμησαν οι:

Η είσοδος στους συμμετέχοντες επιτρέπεται μόνο κατόπιν επίδειξης: α) έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή β) πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν. Ανήλικοι θεατές ηλικίας από τεσσάρων (4) έως και δεκαεφτά (17) ετών, προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου.

Θα πραγματοποιηθεί φωτογράφιση/βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης. Με την εγγραφή, οι συμμετέχοντες/ουσες συναινούν ότι ενδέχεται να εμφανίζονται στο οπτικοακουστικό υλικό της φωτογράφισης/βιντεοσκόπησης.

Μέχρι την ημερομηνία πραγματοποίησης της ημερίδας σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο με όλα τα διαθέσιμα τεύχη HR Case Study Series: https://www.aueb.gr/el/hrm/content/hr-case-study-series.