ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΟΥΛΙΑ

Τμήμα Στατιστικής
E-mail:
Διεύθυνση Γραφείου: Κοδριγκτώνος 12, 5ος όροφος
Τηλέφωνο: 210 - 8203 583

H Ιουλία Παπαγεωργίου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (με βαθμό "άριστα") και διδάκτωρ Στατιστικής του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (με βαθμό "άριστα"). Μετά τη λήψη του Διδακτορικού της Διπλώματος, εργάστηκε ως Post-doctoral research fellow (μεταδιδακτορικός ερευνητής), σε Ευρωπαϊκό Ερευνητικό TMR network Πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Nottingham Trent της Αγγλίας, με διάρκεια 3 έτη. Εργάστηκε, επίσης, ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με διάρκεια 1 έτος.

Από τον Οκτώβριο του 2002 είναι λέκτορας στο Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και από τον Απρίλιο του 2007 μέχρι και σήμερα είναι επίκουρη καθηγήτρια του ίδιου Τμήματος.

Οι δημοσιεύσεις και τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα είναι στην επιστήμη της Στατιστικής και ειδικότερα στους χώρους: Sampling Theory, Model Based Clustering, Mixture Models και Applications to Archaeometry.

Τελευταία ενημέρωση: 30-10-2018

Αναλυτικό Βιογραφικό:[pdf]

 

* Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά στην ακρίβεια των στοιχείων του συνοπτικού και του πλήρους βιογραφικού των μελών του προσωπικού, όπως αυτά αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους συντάκτες των βιογραφικών σημειωμάτων.