Συμμετοχή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στην Κοινωνική Δράση με Τίτλο «Ενημέρωση, Ευαισθητοποίηση και Κοινωνική Υποστήριξη. Κανείς Μόνος!»

Στα πλαίσια της Εταιρικής Υπευθυνότητας, στην οποία το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών δίνει ιδιαίτερη έμφαση και επενδύει μέσω μιας σειράς κοινωνικών δράσεων, συμμετείχε στην παραπάνω δράση που πραγματοποιήθηκε στις 18-10-2023 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό Συντάγματος. Η δράση αυτή διοργανώθηκε από το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών (Κ3) σε συνεργασία με το Γενικό Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, τη ΣΤΑΣΥ, το WinCancer και το Ερευνητικό Εργαστήριο «Φροντίδα Ενηλίκων Ασθενών με Καρκίνο» του Τμήματος Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, της ΕΛΛΟΚ, της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος και της ΕΟΠΕ.

Πρόκειται για μια δράση με ιδιαίτερο κοινωνικό αντίκτυπο που περιελάμβανε μια σειρά ενδιαφέρουσων δραστηριοτήτων, ομιλιών και εργαστηρίων. Το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας είχε δυναμική παρουσία μέσω του διδακτικού και διοικητικού προσωπικό του καθώς και εθελοντών φοιτητών. Ειδικά οι εθελοντές φοιτητές, με τη βοήθεια της ομάδας του Κ3, συμμετείχαν στη δραστηριότητα με τίτλο «Ενημέρωση για εγγραφή των ογκολογικών ασθενών στην άυλη συνταγογράφηση, για το κλείσιμο ραντεβού πρόληψης, όπως επίσης ενημέρωση για υιοθέτηση των ψηφιακών εφαρμογών του Kapa3.»

  

ID: 
4144

Τελευταία ενημέρωση: 24-10-2023