Φοιτητές δημιουργούν καμπάνια για την καταπολέμηση των καρτέλ στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της Επιτροπής Ανταγωνισμού και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Φοιτητές δημιουργούν καμπάνια για την καταπολέμηση των καρτέλ

στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της Επιτροπής Ανταγωνισμού και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Την Τετάρτη 13/4/2022, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), βραβεύτηκαν οι καλύτερες εργασίες φοιτητών με αντικείμενο τον σχεδιασμό καμπάνιας για την ανάδειξη του έργου της Επιτροπής Ανταγωνισμού (Ε.Α.). Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν στους φοιτητές, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κ. Ιωάννης Λιανός και ο Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Υποδομών Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Δράκος.

Οι εργασίες υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Ε.Α. και του ΟΠΑ, που υπογράφηκε πρόσφατα, και περιλαμβάνει σειρά κοινών πρωτοβουλιών που αφορούν στη σύνδεση και ενίσχυση της εκπαίδευσης και της έρευνας με την απασχόληση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 10 ομάδες συνολικά 43 φοιτητών, στο πλαίσιο του μαθήματος «Σχεδιασμός Δημιουργικού & Διαφημιστικών Μηνυμάτων», υπό την καθοδήγηση του κ. Ανδρέα Ευαγγελάτου, ΕΔΙΠ του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Αντικείμενο του προγράμματος ήταν η ανάδειξη του έργου της Ε.Α., και ειδικότερα, η ενημέρωση των πολιτών για τους κανόνες του ανταγωνισμού και η προστασία των συμφερόντων του καταναλωτή.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η Αντιπρόεδρος της Ε.Α. κα Κέλλυ Μπενετάτου, στελέχη της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων & Επικοινωνίας και του Τμήματος Ψηφιακής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Α., στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης και του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΟΠΑ.

Ι. Λιανός, Κ. Δράκος, A. Ευαγγελάτος με τους φοιτητές που βραβεύτηκαν

Κ. Δράκος,  Ι. Λιανός

Κ. Δράκος, Α. Ευαγγελάτος, Κ. Μπενετάτου, Ι. Λιανός, Α. Παναγιωτίδου, Ε. Σχοινά, Β. Κούκης

ID: 
3421

Τελευταία ενημέρωση: 21-04-2022