2ος Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων (Athens Negotiations Tournament) (11-12/04/2020)

 

 

2ος Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων

Athens Negotiations Tournament

11 και 12 Απριλίου 2020

 

Ο Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρόνια. Θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Απριλίου 2020 με συμμετοχή 18 τριμελών ομάδων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών από Ελλάδα και Κύπρο και την υποστήριξη 40 εθελοντών.

Ο διαγωνισμός αποτελεί πρωτοβουλία του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Δρ. Ηλία Καπουτσή, Επίκουρο Καθηγητή του ΟΠΑ.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αποτελέσει τον ετήσιο χώρο συνάντησης φοιτητών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για την επίλυση διαφορών και την ενίσχυση της διαπραγματευτικής δεξιότητας που αποτελεί προϋπόθεση προσαρμογής και ευημερίας στην 4η βιομηχανική επανάσταση.

Οι νικητές του ANT2019 θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον Διεθνή Διαγωνισμό Διαπραγματεύσεων WARSAW NEGOTIATION ROUND 2020.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής έως 28 Φεβρουαρίου 2020.

Για την αίτηση συμμετοχής, τους όρους και τις προϋποθέσεις, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://ant.aueb.gr/ ή τα social media της διοργάνωσης.

 

ID: 
2166