2ος Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων (Athens Negotiations Tournament) (30-31/05/2020)

 

 

2ος Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων

Athens Negotiations Tournament

30 και 31 Μαΐου 2020

 

Ο Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρόνια και θα διεξαχθεί στις 30 και 31 Μαΐου 2020.

Περιλαμβάνει μία προκριματική φάση με συμμετοχή περισσότερων από 50 τριμελών ομάδων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών από Πανεπιστήμια της Ελλάδας, η οποία ξεκινά στις 11 Απριλίου και θα διεξαχθεί εξ' αποστάσεως με τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών. Από τα αποτελέσματα αυτής της προκριματικής φάσης θα επιλεγούν οι 18 καλύτερες ομάδες για να συμμετάσχουν στην τελική φάση στις 31 και 31 Μαΐου. 

Ο διαγωνισμός αποτελεί πρωτοβουλία του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Δρ. Ηλία Καπουτσή, Επίκουρο Καθηγητή του ΟΠΑ και θα έχει την υποστήριξη 40 εθελοντών φοιτητών. 

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αποτελέσει τον ετήσιο χώρο συνάντησης φοιτητών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για την επίλυση διαφορών και την ενίσχυση της διαπραγματευτικής δεξιότητας που αποτελεί προϋπόθεση προσαρμογής και ευημερίας στην 4η βιομηχανική επανάσταση.

Οι νικητές του ANT2019 θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον Διεθνή Διαγωνισμό Διαπραγματεύσεων WARSAW NEGOTIATION ROUND 2020.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής έως 28 Φεβρουαρίου 2020.

Για την αίτηση συμμετοχής, τους όρους και τις προϋποθέσεις, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://ant.aueb.gr/ ή τα social media της διοργάνωσης.

 

ID: 
2166

Τελευταία ενημέρωση: 30-03-2020