Το Τμήμα ΟΔΕ του ΟΠΑ διοργανώνει δύο διαλέξεις με ομιλητές την Καθηγήτρια κα Laura Cardinal και τον Καθηγητή κ. Chet Miller του Πανεπιστημίου του Houston (17/6/2013)

id: 
1750

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει τις ακόλουθες δύο διαλέξεις τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013.

Η πρώτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί από τον διακεκριμένο Καθηγητή και κάτοχο της Bauer Professorship of Organizational Studies του Πανεπιστημίου του Houston, κ. Chet Miller στις 15:00 στην αίθουσα 701 του κτηρίου των μεταπτυχιακών σπουδών του ΟΠΑ (Ευελπίδων 47Α και Λευκάδος 33). Το θέμα της διάλεξης είναι:

"Publishing in Top Academic Journals"

Ο Dr Chet Miller έχει διατελέσει associate editor κορυφαίων διεθνών ακαδημαϊκών περιοδικών, όπως το Academy of Management Journal, και σήμερα συμμετέχει ως associate editor στην ηγετική ομάδα δημιουργίας του νέου περιοδικού της Αμερικανικής Ακαδημίας Διοίκησης Επιχειρήσεων με τίτλο, Academy of Management Discoveries.

Presentation Abstract

Short CV

Πρόσκληση

Η δεύτερη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί από την Καθηγήτρια Στρατηγικής Διοίκησης στο C. T. Bauer College of Business του Πανεπιστημίου του Houston κα Laura Cardinal στις 18:00 στo αμφιθέατρο Αντωνιάδου του ΟΠΑ (Πατησίων 76). Το θέμα της διάλεξης είναι:

"The Execution of Strategic Vision in an Entrepreneurial Firm"

Η Dr Laura Cardinal είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Strategic Management Society, καθώς και μέλος των editorial boards των ακαδημαϊκών περιοδικών Academy of Management Journal, Organization Science, και Strategic Management Journal. Έχει βραβευθεί επανειλημμένα για το διδακτικό της έργο από προγράμματα ΜΒΑ στα οποία έχει διδάξει μαθήματα που άπτονται της διαχείρισης της καινοτομίας και της τεχνολογίας και της περιβαλλοντικής και κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Έχει μεγάλη συμβουλευτική και σεμιναριακή εμπειρία, έχοντας συνεργαστεί με επιχειρήσεις, όπως Sara Lee, Xerox PARC, Rockwell, Reichold Chemicals, Human Systems Innovators, Inc., United States Postal Service κ.ά.

Πρόσκληση