Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετέχει στη διοργάνωση του International Conference on Applied Business and Economics που θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (29/9-1/10/11)

id: 
1160

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το ΤΕΙ Καβάλας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Loyola University Chicago, το University of Coruna, το European Research Studies Journal, το ΤΕΙ Κρήτης και η τράπεζα FBBank συν-διοργανώνουν το Διεθνές Συνέδριο "International Conference on Applied Business and Economics (ICABE 2011)", που θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Καραολή & Δημητρίου 40, Πειραιάς) από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011.

Το ICABE 2011 θα αποτελέσει τόπο συνάντησης ακαδημαϊκών και επαγγελματιών που προέρχονται από σχετικούς τομείς της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο. Κύριος σκοπός του διεθνούς αυτού Συνεδρίου είναι να προσφέρει την ευκαιρία στους ακαδημαϊκούς και στους επαγγελματίες να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις.

Την τελευταία μέρα του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν ειδικές συνεδρίες για τους απόφοιτους (μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου, με 50% έκπτωση στη συνδρομή συμμετοχής) που θα λάβουν μέρος. Οι τρεις (3) καλύτερες εργασίες που θα επιλεγούν από την επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου θα δημοσιευθούν σε ένα από τα τέσσερα (4) διεθνή περιοδικά, που συμμετέχουν στο συνέδριο:

  1. European Research Studies Journal (οι επιλεγμένες εργασίες θα δημοσιευθούν στα Vol. XIV, Issue 4, 2011, και Vol. XV, Issue 1 2012).
  2. International Journal of Computational Economics and Econometrics (οι επιλεγμένες εργασίες θα δημοσιευθούν στις εκδόσεις του 2011 και 2012).
  3. International Journal of Economic Sciences and Applied Research (οι επιλεγμένες εργασίες θα δημοσιευθούν στις εκδόσεις του 2011 και 2012).
  4. International Review of Applied Economic Research (οι επιλεγμένες εργασίες θα δημοσιευθούν σε μελλοντικές εκδόσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.icabe.gr

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018