Ρητορικός όμιλος

Ο Ρητορικός Όμιλος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2003. Βασικός στόχος του είναι να διαδώσει το άθλημα του debate στην πανεπιστημιακή κοινότητα, φέρνοντας τους φοιτητές σε επαφή με μία από τις πιο συναρπαστικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες, μαθαίνοντάς τους να απευθύνονται σε ακροατήριο και να αναπτύσσουν επιχειρήματα.

Ο Όμιλος εκπροσωπεί το Πανεπιστήμιο σε κάθε μεγάλη διοργάνωση σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναδεικνύοντας δυναμικούς ομιλητές και κατακτώντας την κορυφή των αγωνισμάτων. Ταυτόχρονα, διοργανώνει το Πρωτάθλημα Επιχειρηματολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου πανεπιστημιακές ομάδες από όλη την Ελλάδα αναμετρώνται σε αγώνες debate, βελτιώνοντας τις ικανότητές τους και διεκδικώντας σημαντικές θέσεις ανάμεσα στους καλύτερους ομιλητές.

Κάθε Πέμπτη ο Όμιλος κλείνει το ρητορικό του ραντεβού στις 19:00 στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στις συναντήσεις διεξάγονται σεμινάρια επιχειρηματολογίας και αγώνες debate, στα οποία οι ομιλητές εκπαιδεύονται στη δόμηση και παρουσίαση επιχειρημάτων και προπονούνται για τα επερχόμενα πρωταθλήματα.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται:

 

Αγώνες Ρητορικού Ομίλου στο Youtube:

Διεύθυνση Επικοινωνίας: Πατησίων 76, Αθήνα 104 34
Website: lesxi.aueb.gr
Email: lesxi@aueb.gr

Τελευταία ενημέρωση: 07-01-2021