Ο Κώστας Φιλιππίδης, φοιτητής του ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών Πλήρους Φοίτησης (MSM full-time) και απόφοιτος του Τμήματος ΟΔΕ, στην κορυφή του κόσμου!

id: 
1986

Ο φοιτητής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Πλήρους Φοίτησης (MSM full-time) και απόφοιτος του Τμήματος ΟΔΕ Κώστας Φιλιππίδης κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξήχθη πρόσφατα στην Πολωνία.

Ο Κώστας Φιλιππίδης χάρισε στην Ελλάδα το 5ο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της στον κλειστό στίβο και έκανε όλους εμάς υπερήφανους, συνδυάζοντας τις απαιτήσεις των σπουδών του στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών MSM με τις υψηλές ανάγκες του πρωταθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Κώστας απέδειξε ότι η θέληση, η οργάνωση, η πίστη στον στόχο, η ελληνική ψυχή και η συντονισμένη προσπάθεια οδηγούν στην επίτευξη τεράστιων διακρίσεων. Το κατόρθωμα του μας ανεβάζει όλους ψηλά, αποτελώντας πολύτιμο φάρο ως προς το που μπορούμε να φτάσουμε ως χώρα προάγοντας τα ιδανικά μας, τις αξίες και τις δυνατότητές μας παγκοσμίως.

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018