Ομάδα φοιτητών του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας διοργανώνει την εκδήλωση «ΠΟΡΕΥΣΟΥ: Από το παραμύθι στη ζωή, ένα βιβλίο δρόμος» (27/5/15)

id: 
2365

ΠΟΡΕΥΣΟΥ: Από το παραμύθι στη ζωή, ένα βιβλίο δρόμος
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, 17:00, Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, Πατησίων 76

Το Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει την Τετάρτη 27 Μαΐου και ώρα 17:00 εκδήλωση στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (Πατησίων 76) με τίτλο «ΠΟΡΕΥΣΟΥ: Από το παραμύθι στη ζωή, ένα βιβλίο δρόμος».

Την εκδήλωση επιμελείται ομάδα φοιτητών του Τμήματος, στο πλαίσιο του μαθήματος του 8ου εξαμήνου «Εταιρική Επικοινωνιακή Στρατηγική» υπό την επίβλεψη της διδάσκουσας επίκουρης καθηγήτριας κυρίας Ειρήνης Νικάνδρου.

Οι φοιτητές του μαθήματος «Εταιρική Επικοινωνιακή Στρατηγική» στο τρέχον εξάμηνο, επέλεξαν να δουλέψουν πάνω σε κλασσικά λογοτεχνικά κείμενα, παραμύθια, μύθους, αλλά και κείμενα από τη Βίβλο με στόχο να προσεγγίσουν έννοιες της διοικητικής επιστήμης με έναν πιο ολιστικό τρόπο. Από τις εργασίες των φοιτητών προέκυψε ότι το επίκεντρο των θεμάτων είναι ο άνθρωπος σε μία πορεία εξέλιξης, σύνθεσης, εναρμόνισης. Με δεδομένο ότι οι φοιτητές βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση των σπουδών τους και σύντομα θα ξεκινήσουν τη δική τους πορεία, αποφάσισαν την προετοιμασία εκδήλωσης με θέμα τον άνθρωπο και την πορεία του μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ομιλητές από τον χώρο της επιστήμης, του πολιτισμού και του αθλητισμού και θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της δουλειάς των φοιτητών.

Προσκεκλημένοι Ομιλητές (με αλφαβητική σειρά):

  • Μάνος Δανέζης - Επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής, Τμήμα Φυσικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

  • Παναγιώτης Κοτρωνάρος - Εκπαιδευτής Ορειβασίας, Αρχηγός Εθνικής ομάδας ορειβασίας Everest 2004
  • Σάκης Κωστάρης - Παραολυμπιονίκης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.
  • Γιάννης Μπεχράκης - Φωτογράφος, Ανταποκριτής στο Reuters.

Facebook Event

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές, οι οποίοι θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Είσοδος ελεύθερη.

Αφίσα Εκδήλωσης

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018