Απονομή του Βραβείου Outstanding Paper Award του Βρετανικού εκδοτικού οίκου Emerald στη Λέκτορα Σάνδρα Κοέν και στον υποψήφιο διδάκτορα Νικόλαο Καϋμενάκη για εργασία τους στο Διανοητικό Κεφάλαιο

id: 
288

Το βραβείο "Outstanding Paper Award" του εκδοτικού οίκου Emerald απονεμήθηκε στη Δρ. Σάνδρα Κοέν, Λέκτορα του Tμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και στον κ. Νικόλαο Καϋμενάκη υποψήφιο διδάκτορα του ίδιου Τμήματος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την εργασία τους με τίτλο "Intellectual capital and corporate performance in knowledge-intensive SMEs" η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό The Learning Organization: An International Journal, Vol.14, No. 3, 2007.

Το εν λόγω βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο από τον Βρετανικό εκδοτικό οίκο Emerald στο πλαίσιο των Literati Network Awards for Excellence 2008 από το Editorial Team του εκδοτικού οίκου, στις μελέτες εκείνες οι οποίες διακρίνονται ως οι πλέον πρωτότυπες και ποιοτικά αρτιότερες επιστημονικές δημοσιεύσεις της χρονιάς. Το συγκεκριμένο άρθρο κρίθηκε από την εκδοτική ομάδα του περιοδικού The Learning Organization, στην οποία συμμετέχουν διαπρεπείς ακαδημαϊκοί και στελέχη επιχειρήσεων, ως μια από τις πιο αξιοσημείωτες ερευνητικές εργασίες του 2007.

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018