Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του ΟΠΑ υποστηρίζει την οργάνωση του 21ου θερινού σχολείου στη σειρά Conference on Research on Economic Theory and Econometrics (Νάξος, 10-14 Ιουλίου 2023)

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υποστηρίζει την οργάνωση του 21st Conference on Research on Economic Theory and Econometrics (21ου Συνεδρίου για την Έρευνα στην Οικονομική Θεωρία και την Οικονομετρία), που θα πραγματοποιηθεί στην Νάξο, στην πρώην σχολή Ουρσουλινών, 10-14 Ιουλίου 2023, με την υποστήριξη και του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

Σε αυτό το καλοκαιρινό σχολείο έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν 190 προχωρημένοι υποψήφιοι διδάκτορες και καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό στον χώρο της Οικονομικής Θεωρίας και της Οικονομετρίας.

Ανάμεσα σε άλλους διακεκριμένους συμμετέχοντες, στη φετινή συνάντηση συμμετέχουν οι Costis Daskalakis (MIT), John Geanakoplos (Yale), Michael Haliassos (Goethe Univ. Frankfurt), Hugo Hopenhayn (UCLA), Stelios Michalopoulos (Brown Univ.), Stavros Panageas (UCLA), Elias Papaioannou (LBS), Anders Rahbek (Univ. of Copenhagen), Juuso Välimäki (Aalto Univ.) and Michael Wolf (Univ. of Zurich).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη διοργάνωση, υπάρχουν στην ιστοσελίδα  http://www2.aueb.gr/conferences/Crete2023/  

ID: 
4015

Τελευταία ενημέρωση: 17-07-2023