Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του ΟΠΑ υποστηρίζει την οργάνωση του 20ου θερινού σχολείου στη σειρά Conference on Research on Economic Theory and Econometrics (Τήνος, 11-15 Ιουλίου 2022)

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υποστηρίζει την οργάνωση του 20th Conference on Research on Economic Theory and Econometrics (20ου Συνεδρίου για την Έρευνα στην Οικονομική Θεωρία και την Οικονομετρία), στο Συνεδριακό Κέντρο του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού στην Τήνο, από τις 11 έως τις 15 Ιουλίου 2022, με την υποστήριξη και του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

Σε αυτό το καλοκαιρινό σχολείο έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν 170 προχωρημένοι υποψήφιοι διδάκτορες και καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό στον χώρο της Οικονομικής Θεωρίας και της Οικονομετρίας.

Ανάμεσα σε άλλους διακεκριμένους συμμετέχοντες, στη φετινή συνάντηση συμμετέχουν οι Eugenio Miravete (Univ. of Texas at Austin), Patrick Rey (Toulouse School of Economics), Costis Daskalakis (MIT), John Geanakoplos (Yale), Michael Haliassos (Goethe Univ. Frankfurt), Loukas Karabarbounis (Univ. of Minnesota) και Philip Oreopoulos (Univ. of Toronto).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη διοργάνωση, υπάρχουν στην ιστοσελίδα  http://www2.aueb.gr/conferences/Crete2022/  

  

ID: 
3537

Τελευταία ενημέρωση: 14-07-2022