Ψήφισμα Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων ΟΠΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

(ΑΣΟΕΕ)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76 – 10434 ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ. 210 8203129,- 446 – FAX: 2108223435 – email: sy.opa@aueb.gr

Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2018

ΨΗΦΙΣΜΑ

Σήμερα Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, η Συνέλευση του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών επισημαίνει εκ νέου την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις τους Ιδρύματος, τις αντίξοες συνθήκες τις οποίες ως εργαζόμενοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά και εκφράζει έντονα την ανησυχία της για την ελλιπή αντιμετώπιση του προβλήματος από τους αρμόδιους φορείς.

Οι οξύτατες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μας επιβαρύνουν πολλαπλά, καθώς προσερχόμαστε καθημερινά στην Υπηρεσία μας και εκτελούμε με αυταπάρνηση και αφοσίωση τα καθήκοντά μας κάτω από αντίξοες συνθήκες, με κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας και της ψυχικής μας υγείας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για ευαισθητοποίηση των αρμόδιων φορέων και της κοινής γνώμης, καλούμε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να συμμετάσχουν σε παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00-14:00 στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αντωνιάδου.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ