Το πρώτο μεγάλο ABC Event, powered by Dialectica είναι γεγονός!

Μια πρωτοβουλία του νεοσύστατου AUEB GenZ Buddies Club (ABC) γίνεται πραγματικότητα. Με στόχο να ενώσει τα μέλη της φοιτητικής κοινότητας με τους εθελοντικές ομάδες, το ABC, που αποτελεί μέρος της επίσημης εθελοντικής ομάδας του ΟΠΑ AUEB Gen Z, διοργανώνει το μεγαλύτερο συνέδριο εντός του ΟΠΑ από φοιτητές και φοιτήτριες για φοιτητές και φοιτήτριες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν το πεδίο δραστηριοποίησης των εθελοντικών ομάδων, τα άτομα που τους στελεχώνουν και τα οφέλη απασχόλησης εντός αυτών σε ένα event με workshops, live interview, panel discussion και πολλά άλλα!

Επίσημος partner του ABC στη διοργάνωση του συνεδρίου είναι η Dialectica, στελέχη της οποίας θα αναδείξουν τη σημαντικότητα του εθελοντισμού στη μετέπειτα επαγγελματική πορεία των φοιτητών μέσα από ένα workshop που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Στις 23 Μαΐου 2024, στις 09:00, στο Αμφιθέατρο και το Φουαγιέ Αντωνιάδου του ΟΠΑ, έρχεται η ιδανική ευκαιρία, για όσες και όσους θέλουν να γνωρίσουν τους εθελοντικούς οργανισμούς στους οποίους μπορούν να απασχοληθούν, να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας, να δικτυωθούν, να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα sessions, αλλά και hot topics να προσεγγίζονται επί σκηνής και να περάσουν καλά!

Το ABC προ(σ)καλεί τις φοιτήτριες και τους φοιτητές να έρθουν για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία μέσα από ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες του φοιτητικού κοινού, αλλά και για να γνωρίσουν για πρώτη φορά από κοντά τα πρόσωπα του ABC!

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, activities, κεράσματα και challenges!

Τέλος, θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στα άτομα που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο!

Για να μάθετε περισσότερα για το ABC και τη δράση του συνδεθείτε εδώ.

ID: 
4330

Τελευταία ενημέρωση: 13-05-2024