Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Erasmus+ - Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ


 
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018 - 2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Στο πλαίσιο του Προγράμματος ERASMUS+, το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές και τις φοιτήτριές του να πραγματοποιήσουν ένα μέρος των σπουδών τους (το φθινοπωρινό, το εαρινό εξάμηνο, ή όλο το ακαδημαϊκό έτος 2018- 2019) σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, με πλήρη αναγνώριση των σπουδών τους.
 
Καλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ERASMUS+ να υποβάλουν την αίτησή τους (Student Application Form) έως και  την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018.
 
Σχετικά έντυπα και πληροφορίες θα δίνονται καθημερινά 11:30 - 15:00 από την Υπεύθυνη του Προγράμματος, κ. Αναστασία Μουρίκη, μέλος Ε.Τ.Ε.Π. (γραφείο μελών ΕΤΕΠ, πτέρυγα Δεριγνύ 1ος όροφος, τηλ. 210-8203 319, email: oth.mouriki@aueb.gr.H επιλογή των υποψηφίων γίνεται από την Επιτροπή ERASMUS+ του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης.
 

Η Ακαδημαϊκή Συντονίστρια του Προγράμματος είναι η Αναπλ. Καθηγήτρια κ. Αναστασία Μιαούλη.

 
 

  ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ
για συμμετοχή στο πρόγραμμα

 

  • Επιτυχής ολοκλήρωση του αριθμού μαθημάτων που προβλέπονται στο 1ο έτος σπουδών (10 κατοχυρωμένα μαθήματα τουλάχιστον, κατά την υποβολή της αίτησης)
  • Υπηκοότητα οποιουδήποτε κράτους (και εκτός της ΕΕ)
  • Καλή γνώση της γλώσσας διδασκαλίας του ιδρύματος υποδοχής (υποβάλλεται σχετικό πιστοποιητικό)
ID: 
747
Επισυναπτόμενα: 

Τελευταία ενημέρωση: 26-02-2018