Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament, 14-15 και 28-29 Μαΐου 2022

Για 4η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί ο Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament!

Στις 14-15 και 28-29 Μαΐου 2022, διαγωνιζόμενοι απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα διαπραγματευτούν με σκοπό την ανάδειξη της Πρωταθλήτριας Ομάδας στις Διαπραγματεύσεις.

Το ΑΝΤ2022 ξεκινά στις 14-15 Μαΐου με τον προκριματικό γύρο, όπου τριμελείς ομάδες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών θα δοκιμαστούν σε απαιτητικά σενάρια διαπραγματευτικής προσομοίωσης. Εν συνεχεία, στις 28 Μαΐου, οι 10 καλύτερες ομάδες, θα συμμετέχουν στη δια ζώσης Τελική φάση. Οι 2 καλύτερες ομάδες της τελικής φάσης θα  διαπραγματευτούν ενώπιον κριτικής επιτροπής και κοινού. Στο Μεγάλο Τελικό στις 29 Μαΐου θα παρευρεθεί πλήθος καταξιωμένων μελών του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου και θα μεταδοθεί μέσω livestreaming.

Ο διαγωνισμός αποτελεί πρωτοβουλία του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Δρ. Ηλία Καπουτσή, Επίκουρο Καθηγητή του ΟΠΑ, και υποστηρίζεται από 30 εθελοντές φοιτητές/τριες.

Με γνώμονα πάντα την αριστεία και τη σύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας, στόχος του Διαγωνισμού είναι να ενισχύσει τους φοιτητές και φοιτήτριες με δεξιότητες που είναι απαραίτητες στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Οι νικητές του τελευταίου διαγωνισμού, Athens Negotiations Tournament 2021, εκπροσωπούν αυτή τη στιγμή τη χώρα μας σε  διεθνείς διαγωνισμούς διαπραγματεύσεων.

Όσες ομάδες (ή και μεμονωμένα άτομα) επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού https://ant.aueb.gr/

ID: 
3407

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2022