Το ΟΠΑ, η εφημερίδα Financial Times και το Europe Direct του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν συζήτηση με θέμα: «Το Μέλλον της Ευρώπης»

 

Συζήτηση με θέμα: «Το Μέλλον της Ευρώπης»
Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, 17:30, «ΣΕΡΑΦΕΙΟ» (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη)

 

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), η εφημερίδα Financial Times (FT) και το Europe Direct του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του φοιτητικού διαγωνισμού συγγραφής Δοκιμίου για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διοργανώνουν συζήτηση με θέμα: «Το Μέλλον της Ευρώπης».
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:30, στο «ΣΕΡΑΦΕΙΟ» (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη, Στάση ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, Γραμμή 3 του ΜΕΤΡΟ) με ομιλητές τους κ.κ.: Tony Barber, Europe Editor, FT, Ελένη Λουρή, Καθηγήτρια, ΟΠΑ, Γιώργο Παγουλάτο, Καθηγητή, ΟΠΑ, Πάνο Τσακλόγλου, Καθηγητή, ΟΠΑ, Σπύρο Τσαούση, φοιτητή, ΟΠΑ, Μαριλού Χρονόπουλου, φοιτήτρια, ΟΠΑ. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιάννης Παλαιολόγος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Καθημερινή. Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γεώργιος Καμίνης και ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εμμανουήλ Γιακουμάκης. Θα ακολουθήσει η βράβευση των φοιτητών που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Δοκιμίου των FT.
 
Ο Φοιτητικός Διαγωνισμός Συγγραφής Δοκιμίου για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκηρύχθηκε από τη διεθνούς κύρους εφημερίδα Financial Times σε συνεργασία με έξι κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Sciences Po (Παρίσι), Hertie School of Governance (Βερολίνο), Trinity College (Δουβλίνο), Jagiellonian University (Κρακοβία) και Bocconi University (Μιλάνο) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας: “The Future of Europe Project”. Τα τρία καλύτερα δοκίμια θα δημοσιευτούν στην εφημερίδα Financial Times (το πρώτο στην έντυπη έκδοση και τα δύο επόμενα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας).
 
Η προσέλευση θα ξεκινήσει από τις 17:00.
 
Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.
 
 
Παρακαλούνται οι παρευρισκόμενοι να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα.
ID: 
531

Τελευταία ενημέρωση: 20-11-2017