ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΑ, 14/11/22, 20:00, CHRISTMAS THEATER

H συναυλία που διοργανώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τους Gadjo Dilo για την αγορά Σχολικού Μεταφοράς ΑμεΑ για το φιλανθρωπικό σωματείο ΕΡΜΗΣ, θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στο Christmas Theater (Λεωφ. Βεϊκου 137, Γαλάτσι).

Η συμμετοχή της κοινότητας  αλλά και του κόσμου σε αυτή την κοινωνική πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου ήταν συγκινητική!

Δεδομένου του νέου χώρου διεξαγωγής της συναυλίας υπάρχει η δυνατότητα να αγοραστούν επιπλέον εισιτήρια είτε μέσω της πλατφόρμας www.ticketmaster.gr είτε από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΟΠΑ.

Όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, αυτά ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Στην περίπτωση που δεν έχετε το εισιτήριο, μπορείτε είτε να το προμηθευτείτε εκ νέου από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων είτε να έρθετε απευθείας στο Christmas Theater με την ταυτότητά σας, δεδομένου ότι έχουν κρατηθεί τα ονόματα στα οποία εκδόθηκαν τα εισιτήρια.

Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση για τα εισιτήρια, παρακαλώ απευθυνθείτε στην κ. Λιζέτα Σπανού, 210 8203218.

Το σημαντικό για εμάς είναι να εκπληρώσουμε και τον δεύτερο σκοπό της συναυλίας, δηλαδή να βρεθούμε όλοι μαζί για ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ!

Σας ευχαριστούμε πολύ που είσαστε πλάι μας και σας περιμένουμε όλες και όλους για μια μαγική μουσική βραδιά με σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο!

ID: 
3663

Τελευταία ενημέρωση: 15-11-2022