Ημέρες Καριέρας 2021

Ημέρες Καριέρας  2021

 

Στις 3 και 4 Νοεμβρίου και για 29η χρονιά, το Γραφείο Διασύνδεσης ολοκλήρωσε επιτυχώς την εκδήλωση σταδιοδρομίας με τίτλο, «Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2021», στην οποία συμμετείχαν 76 επιχειρήσεις και 700 φοιτητές και απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε εξ’ αποστάσεως αξιοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, έλαβαν μέρος 110 στελέχη επιχειρήσεων, 694 φοιτητές και απόφοιτοι, ενώ πραγματοποιήθηκαν 2625 συνεντεύξεις γνωριμίας.

Δεδομένων των κοινωνικών-οικονομικών συνθηκών της εποχής μας,  τα μεγέθη αυτά κρίνονται ως εξαιρετικά θετικά, σημειώνοντας μάλιστα αυξητική τάση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα τα τελευταία 5 έτη, από 35 συμμετέχουσες εταιρείες το 2016, εφέτος συμμετείχαν 76, και ο αριθμός των φοιτητριών-φοιτητών και αποφοίτων ανήλθε από τους 400 σχεδόν στους 700.

Η κα Νικάνδρου Ειρήνη, Επίκουρη Καθηγήτρια του ΟΠΑ και Επιστημονική Υπεύθυνη της Μονάδας Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας του ΟΠΑ, δήλωσε σχετικά: «Βασική επιδίωξη όλων μας, οι οποίοι ασχολούμαστε ενεργά και συστηματικά με τις υπηρεσίες διασύνδεσης με την αγορά εργασίας, είναι να ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις απαιτήσεις όλων – φοιτητριών, φοιτητών και αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και των εκπροσώπων των επιχειρήσεων».

 

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

 

 

 

ID: 
3230
Επισυναπτόμενα: 

Τελευταία ενημέρωση: 25-11-2021