Διήμερο Υγείας και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στις 19 & 20 Δεκεμβρίου 2023, « Σε ένα τέταρτο, χαρίζεις δώρο υπέρτατο! »

Διήμερο Υγείας και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στις 19 & 20 Δεκεμβρίου 2023

« Σε ένα τέταρτο, χαρίζεις δώρο υπέρτατο! »

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανταποκρινόμενο στις αυξημένες ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας για διατήρηση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα μας, διοργανώνει την 62η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας το διήμερο 19 & 20 Δεκεμβρίου 2023

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς, το Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού», συνεχίζει να προσφέρει μέσω των εθελοντών αιμοδοτών της κοινότητάς του, το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Καλούμε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του ΟΠΑ, να στηρίξουν τη δράση ως πράξη ευθύνης, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης και να προσέρθουν στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου (κεντρικό κτήριο ΟΠΑ, πτέρυγα Αντωνιάδου, 1ος όροφος) όπου κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου θα πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία κατά τις ώρες 11:00 έως 17:00.

Συστήνεται στους αιμοδότες να έχουν τυπώσει και συμπληρώσει το «Ερωτηματολόγιο Εθελοντή Αιμοδότη» πριν την επίσκεψή τους στο σημείο αιμοδοσίας. Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των αιμοδοτών, οι αιμοληψίες θα προγραμματιστούν με ραντεβού, στον σύνδεσμο: https://calendly.com/aueb_/blood_donation στο τηλέφωνο 210 8203216 κυρία Α. Αργυροπούλου.

Μαζί με το φετινό διήμερο Υγείας, θα φιλοξενηθεί και το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Πανελλήνιου Σωματείου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «ΕΡΜΗΣ», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στα  Άτομα με Αναπηρίες που φιλοξενεί το Σωματείο, ως πράξη ευθύνης, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης.

Δώρισε και εσύ το γούρι του «ΕΡΜΗ» για καλή τύχη όλο το 2024!!

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

ID: 
4188

Τελευταία ενημέρωση: 21-12-2023