Εθελοντική Αιμοδοσία 24 & 25 Μαΐου 2023 «Σε ένα τέταρτο, χαρίζεις δώρο υπέρτατο!»

Εθελοντική Αιμοδοσία 24 & 25 Μαΐου 2023

«Σε ένα τέταρτο, χαρίζεις δώρο υπέρτατο!»

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανταποκρινόμενο στις αυξημένες ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας για διατήρηση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα μας, διοργανώνει την 61η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας το διήμερο 24 & 25 Μαΐου 2023

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς, το Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού», συνεχίζει να προσφέρει μέσω των εθελοντών αιμοδοτών της κοινότητάς του, το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Καλούμε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του ΟΠΑ, να στηρίξουν τη δράση ως πράξη ευθύνης, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης και να προσέρθουν στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου (κεντρικό κτήριο ΟΠΑ, πτέρυγα Αντωνιάδου, 1ος όροφος) όπου κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου θα πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία κατά τις ώρες 11:00 έως 17:00.

Συστήνεται στους αιμοδότες να έχουν τυπώσει και συμπληρώσει το «Ερωτηματολόγιο Εθελοντή Αιμοδότη» πριν την επίσκεψή τους στο σημείο αιμοδοσίας.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των αιμοδοτών, οι αιμοληψίες θα προγραμματιστούν με ραντεβού, στον σύνδεσμο: https://calendly.com/aueb_/blood_donation, στο τηλέφωνο 210 8203216 κυρία Α. Αργυροπούλου.

 

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

ID: 
3939

Τελευταία ενημέρωση: 26-05-2023