Εθελοντική Αιμοδοσία 18 & 19 Μαΐου 2022

 

Εθελοντική Αιμοδοσία 18 & 19 Μαΐου 2022

 

« Σε ένα τέταρτο, χαρίζεις δώρο υπέρτατο! »

 

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανταποκρινόμενο στις αυξημένες ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας για διατήρηση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα μας, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στις 18 & 19 Μαΐου 2022

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς, ενώνει τις δυνάμεις του με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού» και συνεχίζει να προσφέρει μέσω των εθελοντών αιμοδοτών της κοινότητάς του, το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του ΟΠΑ, να στηρίξουν την 59η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, ως πράξη ευθύνης, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου (κεντρικό κτήριο ΟΠΑ, πτέρυγα Αντωνιάδου, 1ος όροφος) από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου κατά τις ώρες 11:00 έως 17:00.

Συστήνεται στους αιμοδότες να έχουν τυπώσει και συμπληρώσει το «Ερωτηματολόγιο Εθελοντή Αιμοδότη» πριν την επίσκεψή τους στο σημείο αιμοδοσίας.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των αιμοδοτών, οι αιμοληψίες θα προγραμματιστούν με ραντεβού, στο τηλέφωνο 210 8203216 κυρία Α. Αργυροπούλου.

 

Για πληροφορίες επισυνάπτεται ενημερωτικό υλικό :

ΑΦΙΣΑ ΑΙΜΟΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ COVID -19 

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΙΜΟΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ COVID – 19

 

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ

ID: 
3446

Τελευταία ενημέρωση: 16-05-2022