Αναζητώντας διαδρομές έκφρασης… Εκδήλωση - συζήτηση από την Ομάδα Κοινωνικής Μέριμνας και Ψυχολογικής Υποστήριξης ΟΠΑ (19/10/18)

Ομάδα Κοινωνικής Μέριμνας και Ψυχολογικής Υποστήριξης ΟΠΑ

Αναζητώντας διαδρομές έκφρασης….

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, 12:00, φουαγιέ Αμφιθεάτρου Αντωνιάδου

 

Ζούμε όλοι συνυπάρχοντας, σ’ έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται τόσο διαπροσωπικά (σχέσεις κοινωνικό – πολιτισμικό περιβάλλον) όσο και ενδοψυχικά (προσωπική ανάπτυξη). Η ενηλικίωση και η έναρξη της φοιτητικής ζωής, διευρύνει αναζητήσεις που αφορούν συναισθηματικά, υπαρξιακά και πρακτικά ζητήματα. Επαναπροσδιορίζεται το «εγώ» με το «εμείς», το άτομο με την ομάδα.

Ως Ομάδα Κοινωνικής Μέριμνας και Ψυχολογικής Υποστήριξης ΟΠΑ ξεκινώντας τη λειτουργία της, την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά,  μας ενδιαφέρει να ακούσουμε τους προβληματισμούς και τις σκέψεις σας για ζητήματα που σας απασχολούν σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και, στον βαθμό που μπορούμε, να βοηθήσουμε. Είμαστε εδώ για να ανοίξουμε διαδρομές έκφρασης και δημιουργικότητας.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να μιλήσουμε για όλα όσα μας συνδέουν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στις 12.00 στο φουαγιέ Αντωνιάδου.

 

ID: 
1267
Επισυναπτόμενα: 

Τελευταία ενημέρωση: 23-10-2018