1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων (Athens Negotiations Tournament) (13-14/04/19)

 

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων (Athens Negotiations Tournament)

13 & 14 Απριλίου 2019

 

Θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας και να διακριθείτε σε ένα από πιο περιζήτητα soft skills της 4ης βιομηχανικής επανάστασης;

 

18 ομάδες, 54 φοιτητές, 40 εθελοντές, 1 νικήτρια ομάδα!

 

Ο Athens Negotiations Tournament (ΑΝΤ) είναι μια πρωτοβουλία του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ, με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Ηλία Καπουτσή, και αφορά σε μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές όλων των ελληνικών πανεπιστημίων, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη γνώση στο αντικείμενο.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Απριλίου του 2019 σε διάφορες τοποθεσίες στην Αθήνα, με συμμετοχή τριμελών ομάδων από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από Ελλάδα και Κύπρο και την υποστήριξη 40 εθελοντών.

Ο ΑΝΤ αποτελεί μια ευκαιρία να φέρει κοντά φοιτητές από διάφορα πανεπιστήμια της χώρας με σκοπό να αναδείξει τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες, να συμβάλλει στην εξωστρέφεια των ελληνικών Πανεπιστημίων και στην ακαδημαϊκή αριστεία.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα χρειαστεί να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019 στον ιστότοπο της διοργάνωσης: https://ant.aueb.gr/. Η αξιολόγηση θα γίνει βάσει των σπουδών που έχουν ολοκληρώσει, την ενδεχόμενη εργασιακή/εθελοντική τους εμπειρία, τυχόν βραβεύσεις και διακρίσεις τους, τη γεωγραφική προέλευση της ομάδας, καθώς και από το συνοδευτικό video όπου θα επεξηγούν τους λόγους για τους οποίους εκτιμούν ότι θα πρέπει να επιλεγούν για να συμμετάσχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://ant.aueb.gr/ ή στα social media της διοργάνωσης. Εκεί, περιγράφονται οι προϋποθέσεις συμμετοχής, η διαδικασία και η οργάνωση του διαγωνισμού, καθώς και ο τρόπος αξιολόγησης των αιτήσεων.

 

URL: https://ant.aueb.gr

E-mail: ant@aueb.gr

Facebook: https://www.facebook.com/AthensNegotiationsTournament/

LinkedID: https://www.linkedin.com/in/ant-aueb-069930177/

Twitter: https://twitter.com/ant_AUEB

Instagram: https://www.instagram.com/athensnegotiationstournament/

ID: 
1532

Τελευταία ενημέρωση: 03-05-2019