Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του ΟΠΑ υποστηρίζει την οργάνωση του 14ου θερινού σχολείου στη σειρά Conference on Research on Economic Theory and Econometrics (12-16/7/15)

id: 
2406

14th Conference on Research on Economic Theory & Econometrics

Χανιά

12-16 Ιουλίου 2015

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υποστηρίζει την οργάνωση του 14th Conference on Research on Economic Theory and Econometrics (14ου Συνεδρίου για την Έρευνα στην Οικονομική Θεωρία και την Οικονομετρία), που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων, από τις 12 έως τις 16 Ιουλίου 2015, με την υποστήριξη και του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

Σε αυτό το καλοκαιρινό σχολείο έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν 200 προχωρημένοι υποψήφιοι διδάκτορες και καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό στον χώρο της Οικονομικής Θεωρίας και της Οικονομετρίας.

Στη φετινή συνάντηση συμμετέχουν οι S. Anderson (Virginia), G. M. Angeletos (MIT), J. Cvitanic (CalTech), C. Daskalakis (MIT), J. Geanakoplos (Yale), B. Hansen (Wisconsin-Madison), B. Honore (Princeton), S. Khan (Duke), P. Oreopoulos (Toronto), X. Mateos-Planas (Queen Mary), S. Rebelo (Northwestern), P. Rey (Toulouse), E. Tamer (Harvard) και P. Teles (Banco de Portugal), ανάμεσα σε άλλους διακεκριμένους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη διοργάνωση υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.aueb.gr/conferences/Crete2015/