Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του ΟΠΑ υποστηρίζει την οργάνωση του 11<small>ου</small> θερινού σχολείου στη σειρά Conference on Research on Economic Theory and Econometrics (11-15 Ιουλίου 2012)

id: 
1419

11th Conference on Research on Economic Theory & Econometrics

Μήλος, 11-15 Ιουλίου 2012

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υποστηρίζει την οργάνωση του 11th Conference on Research on Economic Theory and Econometrics (11ου Συνεδρίου για την Έρευνα στην Οικονομική Θεωρία και Οικονομετρία), που θα πραγματοποιηθεί στη Μήλο, στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου - Γεώργιος Ηλιόπουλος από τις 11 έως τις 15 Ιουλίου 2012, με την υποστήριξη και του Δήμου της Μήλου.

Σε αυτό το καλοκαιρινό σχολείο έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν 180 προχωρημένοι υποψήφιοι διδάκτορες και καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό στον χώρο της Οικονομικής Θεωρίας και της Οικονομετρίας.

Οι κεντρικές ομιλίες θα δοθούν στη φετινή συνάντηση από τους J. Geanakoplos (Yale), J. Bullard (President, Federal Reserve Bank of St. Louis), ενώ προσκεκλημένες ομιλίες θα γίνουν και από τους F. Canova (Pompeu Fabra), H. Kempf (Ecole Normale Superieure de Cachan), P. Teles (Banco de Portugal και Universidade Catolica Portuguesa), P. Oreopoulos (Toronto), V. Galasso (Universita della Svizzera Italiana), D. Vayanos (LSE), F. Collard (Bern), L. Kaas (Konstanz), E. Pappa (EUI και UAB), και I. Correia (Banco de Portugal και Catolica-Lisbon), ανάμεσα σε άλλους προσκεκλημένους και διακεκριμένους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη διοργάνωση, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.aueb.gr/conferences/Crete2012/