Το Τμήμα ΟΔΕ του ΟΠΑ σε συνεργασία με το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) διοργανώνουν το 16ο Διεθνές Συνέδριο "Corporate & Marketing Communications-CMC 2011" (27-29 Απριλίου 2011)

id: 
955

16ο Διεθνές Συνέδριο
"Corporate & Marketing Communications-CMC 2011"
27-29 Απριλίου 2011, Ζάππειο Μέγαρο

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) διοργανώνουν το 16ο Διεθνές Συνέδριο "Corporate & Marketing Communications-CMC 2011" με θέμα "The New Knowledge Globalization Era: Future Trends Changing Corporate and Marketing Communications". Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 27-29 Απριλίου 2011 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το Συνέδριο CMC αποτελεί μία διεθνούς κύρους διοργάνωση, στην οποία κάθε χρόνο συμμετέχουν διακεκριμένοι ερευνητές από τον ακαδημαϊκό χώρο, αλλά και στελέχη, ενώ υποστηρίζεται και από το "Journal of Marketing Communications". Γνωστά Ιδρύματα του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων τα University of Warwick, University of Glasgow, London Metropolitan University και Erasmus University, έχουν φιλοξενήσει το Συνέδριο στο παρελθόν, ενώ στους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται εξέχοντες ακαδημαϊκοί, όπως οι Καθηγητές Patrick de Pelsmacker, Larissa Grunig, Philip Kitchen, Tim Ambler,  Christian Grönroοs.

Στο φετινό συνέδριο, που για πρώτη φορά θα λάβει χώρα στην Ελλάδα, κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι Καθηγητές Charles R. Taylor, Cees Van Riel, και Γ. Αυλωνίτης, και Πρόεδρος της διοργάνωσης ο Καθηγητής Γ. Πανηγυράκης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο παρακαλούμε επισκεφθείτε την στην ιστοσελίδα www.cmc2011.com.

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018