Το Τμήμα ΟΔΕ του ΟΠΑ και η Ernst & Young οργανώνουν ημερίδα με θέμα: Τρία χρόνια εφαρμογής των ΔΛΠ: Προβλήματα, αδυναμίες, οφέλη και προοπτικές (1/10/08)

id: 
280

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Ernst & Young οργανώνουν ημερίδα με θέμα: "Τρία χρόνια εφαρμογής των ΔΛΠ: Προβλήματα, αδυναμίες, οφέλη και προοπτικές". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008, 9π.μ. έως 2μ.μ., Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Σύνταγμα.

Βασικοί ομιλητές είναι ο Αν. Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης, Τμήμα ΟΔΕ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Καθηγητής Peter Pope, Lancaster University και ο Γιαννάκης Θεοκλήτου, Professional Practice Director, Ernst & Young Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη μιας σειράς σημαντικών ζητημάτων που βρίσκονται στο επίκεντρο της καθημερινής πρακτικής ελεγκτών και οικονομικών διευθυντών. Πολλά από τα θέματα αυτά δεν έχουν, μέχρι σήμερα, μελετηθεί συστηματικά στην Ελλάδα και δεν έχουν τεθεί σε δημόσιο διάλογο. Τα αποτελέσματα της έρευνας αφορούν, επίσης, στις αρμόδιες εποπτικές και ρυθμιστικές αρχές, στα προϊστάμενα υπουργεία και σε όλους όσους εμπλέκονται στην αλυσίδα της χρηματοοικονομικής πληροφόρησης.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε εδώ

Για τους φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα οργανωθεί ειδική παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας το προσεχές διάστημα. Ο ακριβής

χρόνος της εκδήλωσης αυτής θα ανακοινωθεί μέσω της ίδιας ιστοσελίδας.

ΧΟΡΗΓΟΙ

ALPHA BANK       epsilon net        ICAP GROUP


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΕΡΔΟΣ                          e forologia

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ                                   

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018