Το Τμήμα ΟΔΕ και το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - ΜΒΑ του ΟΠΑ φιλοξενούν το ESC Rennes School of Business (7-17/1/15)

id: 
2250

Το ESC Rennes School of Business (ένα από τα κορυφαία Grande Ecole της Γαλλίας), στο πλαίσιο της στρατηγικής διεθνοποίησής του, επιλέγει και συνεργάζεται με Πανεπιστήμια και Business Schools παγκοσμίως, με σκοπό να πραγματοποιεί ένα μικρό μέρος του εκπαιδευτικού του προγράμματος στο Πανεπιστήμιο που επιλέγει.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα φιλοξενηθεί από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA του ΟΠΑ.

Υλοποιώντας τη συνεργασία, 23 μεταπτυχιακοί φοιτητές του ESC Rennes θα επισκεφθούν το Πανεπιστήμιό μας και θα διδαχθούν το μάθημα της Διεθνούς Στρατηγικής Διοίκησης (International Strategic Management). Την πρώτη εβδομάδα το μάθημα θα διδάξουν ο Καθηγητής κ. Παπαδάκης με τον Λέκτορα κ. Μανωλόπουλο και τη δεύτερη εβδομάδα ο Καθηγητής του ESC Rennes κ. Fan Xia. Τα μαθήματα είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του ΜΒΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, θα διερευνηθούν περαιτέρω μορφές συνεργασίας του Τμήματος ΟΔΕ και του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του ΟΠΑ με το ESC Rennes School of Business, όπως ανταλλαγή φοιτητών, απόκτηση διπλού πτυχίου (double degree) τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ανταλλαγή καθηγητών, ερευνητικές συνεργασίες κ.ά.