Το Τμήμα ΟΔΕ και το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - ΜΒΑ του ΟΠΑ θα φιλοξενήσουν το University of Illinois at Urbana-Champaign School of Business (14/1/15)

id: 
2254

Το University of Illinois at Urbana-Champaign School of Business (ένα από τα κορυφαία Business Schools του κόσμου), υλοποιώντας τη στρατηγική διεθνοποίησής του, επιλέγει και συνεργάζεται με Πανεπιστήμια και Business Schools παγκοσμίως, με σκοπό να πραγματοποιεί ένα μικρό μέρος του εκπαιδευτικού του προγράμματος στο Πανεπιστήμιο που επιλέγει.

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015, θα φιλοξενηθεί από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - ΜΒΑ. Υλοποιώντας τη συνεργασία, 22 προπτυχιακοί φοιτητές του θα επισκεφθούν το ΟΠΑ και θα παρακολουθήσουν διαλέξεις από μέλη του διδακτικού προσωπικού των Τμημάτων Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Τις διαλέξεις είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του Προγράμματος ΜΒΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, θα διερευνηθούν περαιτέρω μορφές συνεργασίας του Τμήματος ΟΔΕ και του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-MBA του ΟΠΑ με το University of Illinois at Urbana Champaign, όπως ανταλλαγή φοιτητών τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ανταλλαγή καθηγητών, ερευνητικές συνεργασίες κ.ά.

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018