Το Τμήμα ΛΟΧΡΗ του ΟΠΑ και το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του ΕΚΠΑ διοργανώνουν το 17ο ετήσιο Συνέδριο EFMA (European Financial Management Association) στην Αθήνα (25-28/6/2008)

id: 
187

Η European Financial Management Association (EFMA) με την υποστήριξη των Τμημάτων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Οικονομικής Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει τη 17η ετήσιο Συνέδριο στην Αθήνα, από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου 2008.

Μέλη και φίλοι της EFMA που θα συμμετάσχουν στο ετήσιο αυτή συνέδριο και θα παρουσιάσουν εργασίες στους τομείς της Χρηματοοικονομικής, κατά προτίμηση, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Εκτός από τις κανονικές συνεδριάσεις, το πρόγραμμα περιλαμβάνει συζητήσεις, διαλέξεις, αλλά και παρουσιάσεις από διακεκριμένους ομιλητές. Στόχος είναι η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων μεταξύ ακαδημαϊκών και επαγγελματιών σε ιδιαίτερης σημασίας ζητήματα και η μετάδοσή τους σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μια ομάδα εργασών που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο, θα επιλεγούν και θα δημοσιευθούν στο European Financial Management journal.

Για το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.aueb.gr/docs/attachments/Program_130608.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.aislab.aueb.gr:80/efma2008/

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018