Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΟΠΑ συμμετέχει στη διοργάνωση του 19ου Ετήσιου Διεθνούς Συνεδρίου "Real Options: Theory meets Practice" (Αθήνα και Μονεμβασιά, 17-20/6/2015)

id: 
2381

19th Annual International Conference
Real Options: Theory meets Practice

www.realoptions.org
Αθήνα και Μονεμβασιά, 17-20/6/2015

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΟΠΑ συμμετέχει στη διοργάνωση του 19ου Ετήσιου Διεθνούς Συνεδρίου "Real Options: Theory meets Practice", μαζί με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, το Real Options Group και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Κύπρου, το King's College του Λονδίνου, το Πανεπιστήμιο Northwestern και το Πανεπιστήμιο της California (UCLA). Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και στη Μονεμβασιά μεταξύ 17-20 Ιουνίου 2015.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αποτελέσει έναν γόνιμο χώρο διαλόγου σε θέματα αποτίμησης εμπράγματων δικαιωμάτων, επενδύσεων υπό καθεστώς αβεβαιότητας και εφαρμογών από συγκεκριμένους κλάδους της οικονομίας.

Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ο Καθηγητής Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου του Cambridge (Judge Business School), κ. Bart Lambrecht.

Για περισσότερες πληροφορίες και το Πρόγραμμα του Συνεδρίου παρακαλούμε δείτε εδώ.

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018