Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής σας καλεί να λάβετε μέρος στην παρουσίαση της ανοικτής πλατφόρμας προσομοίωσης συναλλαγών Trader's Eye Challenge (3/6/14)

id: 
2074


Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Ανοικτή πλατφόρμα προσομοίωσης συναλλαγών Trader's Eye Challenge

Τρίτη 3 Ιουνίου, 17:00, αμφιθέατρο Γ'

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής σας καλεί να λάβετε μέρος στην παρουσίαση της ανοικτής πλατφόρμας προσομοίωσης συναλλαγών Trader's Eye Challenge από τη Eurobank Χρηματιστηριακή που θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο Γ' την Τρίτη 3 Ιουνίου στις 17:00.

Το Trader's Eye Challenge έχει ήδη ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο λειτουργίας του έχοντας βραβεύσει 12 συμμετέχοντες με ηλεκτρονικά δώρα, προσφέροντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε 10 φοιτητές να περάσουν έναν μήνα στο Dealing Room της Eurobank Equities. Οι περισσότεροι από το σύνολο των 1500 εγγεγραμμένων παικτών σημείωσαν εντυπωσιακές επιδόσεις διαχειριζόμενοι τα εικονικά κεφάλαια που είχαν στη διάθεσή τους μέσω της πλατφόρμας. Οι συμμετέχοντες πειραματίστηκαν χωρίς το παραμικρό ρίσκο με προϊόντα που διαπραγματεύονται σε μερικές από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου.

Το παιχνίδι έχει ετήσια διάρκεια και χωρίζεται σε τρεις διαγωνιστικές περιόδους, στο τέλος των οποίων θα αναδεικνύονται και θα βραβεύονται οι "διαχειριστές" των χαρτοφυλακίων με τις τρεις καλύτερες επιδόσεις.

Επίσης οι νέοι μεταξύ 18 και 24 ετών με τις τρεις καλύτερες επιδόσεις θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν τρεις εβδομάδες στο Dealing Room της Eurobank Equities δίπλα στους Traders μετοχών και παραγώγων.

Το Trader's Eye Challenge κήρυξε την έναρξη του δεύτερου ετήσιου κύκλου του πριν από μερικές μέρες. Η πρώτη διαγωνιστική περίοδος του επενδυτικού παιχνιδιού της Eurobank Equities θα διαρκέσει έως και τις 30 Σεπτεμβρίου. Οι συμμετέχοντες έχουν στη διάθεσή τους εικονικά κεφάλαια ύψους €1,000,000 και τα εργαλεία για να τα διαχειριστούν και να επιτύχουν τις μεγαλύτερες δυνατές αποδόσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης περιόδου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επενδύουν σε:

    1. Μετοχές
    2. ETF
    3. Eμπορεύματα, και
    4. Futures
που διαπραγματεύονται σε χρηματιστήρια της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Οι περίοδοι που θα ακολουθήσουν θα περιλαμβάνουν ακόμα περισσότερα προϊόντα και αγορές.

Αφίσα