Το Τμήμα ΔΕΤ του ΟΠΑ, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, διοργανώνει το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητού Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ICMB2010) (13-15/6/2010)

id: 
711

Tο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, διοργανώνει το

9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητού Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (9th International Conference on Mobile Business / 9th Global Mobility Roundtable) που θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Ιουνίου

2010 στην Αθήνα. Το συνέδριο αποτελεί τη σημαντικότερη διεθνώς συνάντηση επιστημόνων στον χώρο του mobile business και αποτελείται από τις παρακάτω ενότητες:

Track A: Theoretical Foundations of mBusiness

Track B: Mobile Value Services and Business Models

Track C: Strategies, Policies and Economics of mBusiness

Track D: Mobile Entertainment

Track E: Mobile Government

Track F: Contextual and Pervasive Systems

Track G: Social Networking and Societal Implications of mBusiness

Track H: Mobile Marketing and Advertising

Track I: Mobile User Behavior

Track J: Innovation Networks in mBusiness

Track K: Enterprise Applications/Mobility

Track L: Industry Track

Εκτός από την ακαδημαϊκή του βαρύτητα, το συνέδριο παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για στελέχη και επαγγελματίες από τους χώρους της κινητής τηλεφωνίας, των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής. Παράλληλα με τις επιστημονικές

εργασίες, το συνέδριο περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις, πάνελ και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με συμμετοχή διεθνώς καταξιωμένων στελεχών από τον χώρο.

Προθεσμία υποβολής επιστημονικών εργασιών είναι η 15η Φεβρουαρίου 2010, ενώ προτάσεις για πάνελ και παράλληλες εκδηλώσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και 28 Φεβρουαρίου 2010.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου  (www.mbusiness2010.org) και στο τηλέφωνο 210-8203 682 (κα Άννα Κασιμάτη).