Το Τμήμα ΔΕΤ και το εργαστήριο ISTLab/OIS του ΟΠΑ συντονίζουν τη διοργάνωση της Διεθνούς Συνάντησης Εργασίας η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 24/4/2009

id: 
385

Στις 23 και 24 Απριλίου 2009 θα πραγματοποιηθεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Διεθνής Συνάντηση Εργασίας (International Workshop) που διοργανώνεται από την Επίκουρη Καθηγήτρια Αγγελική Πουλυμενάκου και τον υποψήφιο διδάκτορα Αντώνη Παπαργύρη, με την υποστήριξη του ISTLab/OIS και του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ.

Η Συνάντηση Εργασίας έχει θέμα "Εικόνες Δυνητικότητας (Images of Virtuality): Έννοιες και εφαρμογές στην καθημερινή ζωή" και θα περιλαμβάνει εισηγήσεις, παρουσιάσεις και ανοικτές συζητήσεις με θέματα:

photo

  • Έρευνα Πληροφοριακών Συστημάτων και Δυνητικότητα: Θέματα Σχεδιασμού, Υλοποίησης και Υιοθέτησης.
  • Μεθοδολογίες και Τεχνικές Έρευνας και Μελέτης της Κοινωνικής Δράσης σε Δυνητικά Περιβάλλοντα (Virtual Environments) και Κοινότητες (Virtual Communities).
  • Θέματα Κοινωνικοποίησης και Ηθικής σε Δυνητικά Περιβάλλοντα.
  • H Ηλεκτρονική Ατομική Αναπαράσταση σε Δυνητικά Περιβάλλοντα Συνεργασίας Πολλών Χρηστών.
  • Αναδυόμενες Ευκαιρίες και Προκλήσεις για την Εκπαίδευση, Διακυβέρνηση και Επιχειρηματικότητα των Δυνητικών Κόσμων (Virtual Worlds).
  • Δυνητικοί Κόσμοι και Δυνητικότητα στον Δημόσιο Χώρο: Θέματα Πολιτικής, Ιδιωτικότητας και Ποιότητας Ζωής.

Η Συνάντηση Εργασίας τελεί υπό την αιγίδα του International Federation for Information Processing (IFIP) στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ομάδας εργασίας W.G 9.5, του οποίου οι Α. Πουλυμενάκου και Α. Παπαργύρης είναι ιδρυτικά μέλη.

Η τοπική οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τους:

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.ImagesOfVirtuality.org