Το ΟΠΑ συμμετέχει στην οργάνωση των βραβείων "Made in Greece 2015 Awards" της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (15/12/15)          

id: 
2546

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.), διοργανώτρια των βραβείων "Made in Greece 2015 Awards" πρόκειται να αναδείξει και να επιβραβεύσει παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων και δημιουργούν προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία.

H βράβευση των νικητών του θεσμού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:00, στο Athens Ledra Hotel.

Τα βραβεία διεξάγονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού και την οργανωτική επιτροπή τους απαρτίζουν οι καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κκ. Γεώργιος Αυλωνίτης και Γεώργιος Μπάλτας και ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Προκόπης Θεοδωρίδης.

Ο θεσμός αυτός της ΕΛ.Α.Μ. εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων βασισμένων στην ποιότητα, την καινοτομία, τη διαφοροποίηση, τις στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά σήματα (brand names).

Τα βραβεία απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η δύναμη των σημάτων της (brands) πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην ευημερία τους.

Οι φετινοί νικητές θα αναδειχθούν μέσα από οκτώ κατηγορίες βραβείων που καθορίζονται ως εξής:

  • Βραβείο Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος
  • Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος
  • Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας
  • Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας
  • Βραβείο Αγροτικής Αριστείας
  • Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας
  • Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας
  • Βραβείο Νεοφυούς Παραγωγικής Αριστείας

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο του θεσμού, η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) θα απονείμει "εκτός συναγωνισμού" το τιμητικό βραβείο «ΔΙΟΛΚΟΣ» σε προσωπικότητα που με τις ενέργειες και τις δραστηριότητές της προώθησε και συνέβαλε καταλυτικά στο brand "Made in Greece" σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.madeingreeceawards.gr.