Το ΟΠΑ, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Π. & Αγλαΐας Κυριακού, εθελοντική αιμοδοσία (11-12/5/16)

id: 
2702

Εθελοντική Αιμοδοσία

Τετάρτη 11 & Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτου & Αγλαΐας Κυριακού, το 47ο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016.

Η αιμοδοσία θα γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου ορόφου του κτηρίου της οδού Αντωνιάδου, από την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου κατά τις ώρες 11:00 έως 17:30.

Τα παιδιά περιμένουν από όλους εμάς, Καθηγητές και Λέκτορες, μέλη ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΔΠ, Διοικητικό Προσωπικό και κυρίως από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας, τη στοργή και την πολύτιμη προσφορά μας.

Πρέπει, επίσης, να γνωρίζουμε ότι το Νοσοκομείο Παίδων έχει συνδράμει κατ' επανάληψη το Πανεπιστήμιό μας καλύπτοντας τις ανάγκες σε αίμα πολλών φοιτητών, μελών του προσωπικού μας ή συγγενών τους.

Για μια ακόμη φορά, σας παρακαλούμε όλους να διαδώσετε αυτό το μήνυμα-πρόσκληση και όσοι μπορείτε, να δώσετε λίγο αίμα ως δείγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπό μας που υποφέρει.

Προτρέψτε τους συναδέλφους και τους φοιτητές μας να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια!

 

Από την Πρυτανεία
του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Υπεύθυνες διοργάνωσης:

Κατερίνα Γαλανάκη, Υπεύθυνη Προγράμματος Έρασμος (galanaki@aueb.gr)

Δήμητρα Δημάκου, τ. μέλος ΕΔΠ (demdem@aueb.gr)