Το ΟΠΑ σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια Πειραιώς και Μακεδονίας, και την εταιρία Koufalis Media Corp διοργανώνουν τον διαγωνισμό νεανικής επιχειρηματικότητας, Young Businessman

id: 
950

Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας
YOUNG BUSINESSMAN

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια Πειραιώς και Μακεδονίας, και την εταιρία Koufalis Media Corp διοργανώνουν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό νεανικής επιχειρηματικότητας, Young Businessman.

Ο διαγωνισμός αυτός αφορά σε φοιτητές ή αποφοίτους των προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών των τριών προαναφερόμενων Πανεπιστημίων και γίνεται υπό την Αιγίδα τριών επιμελητηρίων και συγκεκριμένα του Ελληνοβρετανικού, του Ελληνογερμανικού και του Ελληνοσουηδικού και έχει ως χορηγούς 14 μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους που αντιπροσωπεύουν ισάριθμους κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας.

Ο διαγωνισμός βασίζεται στην υποβολή ενός Ολοκληρωμένου Business Plan μιας νέας επιχείρησης.

Η επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2010 στις 18:00 στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, αίθουσα "Εσπερίδες". Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν όλες οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού, ενώ οι διοργανωτές θα παράσχουν κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση στους ενδιαφερόμενους.

Τελική ημερομηνία παράδοσης εργασιών ορίζεται η 31η Ιουλίου 2011.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα του διαγωνισμού, το χρονοδιάγραμμα, τους όρους συμμετοχής, τις προδιαγραφές του business plan, και τη διαδικασία και επιτροπή αξιολόγησης θα βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο, καθώς και στην ιστοσελίδα www.youngbusinessman.gr.

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018