Το ΟΠΑ ανακοινώνει τη διοργάνωση του 8ου Ετήσιου Διεθνούς Θερινού Σχολείου και Συνεδρίου σε θέματα Ανταγωνισμού και Ρύθμισης Αγορών (CRESSE) (29/6-12/7/2013)

id: 
1637

CRESSE 2013

Όγδοο Διεθνές Θερινό Σχολείο και Συνέδριο σε θέματα Ανταγωνισμού και Ρύθμισης

Κέρκυρα, 29 Ιουνίου - 12 Ιουλίου 2013
www.cresse.info

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοινώνει τη διοργάνωση του 8ου Ετήσιου Διεθνούς Θερινού Σχολείου και Συνεδρίου σε θέματα Ανταγωνισμού και Ρύθμισης Αγορών που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Κέρκυρας.


ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ CRESSE - 29 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου 2013

Όπως και τα προηγούμενα επτά χρόνια διοργάνωσής του, το Θερινό Σχολείο CRESSE 2013 φιλοδοξεί να προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες μια μοναδική πνευματική και επαγγελματική εμπειρία. Η ομάδα καθηγητών του CRESSE συγκροτείται από εξέχουσες προσωπικότητες της Οικονομικής και Νομικής Επιστήμης διεθνώς σε θέματα Ανταγωνισμού και Ρύθμισης από 25 διακεκριμένα Πανεπιστήμια.

Στο Θερινό Σχολείο παρουσιάζονται και συζητούνται οι πλέον πρόσφατες εξελίξεις στην οικονομική θεωρία, την εμπειρική ανάλυση και τη νομοθεσία της Πολιτικής Ανταγωνισμού και της Κλαδικής Ρύθμισης. Το περιεχόμενο του θερινού σχολείου είναι σε μεγάλο βαθμό μη τεχνικό, βασίζεται στην ανάλυση συγκεκριμένων υποθέσεων (case - study) και είναι οργανωμένο σε εννέα ξεχωριστές ενότητες με (μέγιστη) διάρκεια 16 ωρών.


ΣΥΝΕΔΡΙΟ CRESSE - 5 έως 7 Ιουλίου 2013

Συνέδριο CRESSE 2013: "Advances in the Analysis of Competition Policy and Regulation"

Κεντρικοί Ομιλητές του Συνεδρίου:

  • CRESSE Conference Competition Policy Lecture: Prof. Michael Katz (Haas School of Business, University of California, Berkeley)

  • JJ Laffont Lecture: Prof. Xavier Vives (IESE Business School, University of Navarra)

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο CRESSE 2013 Θερινό Σχολείο και Συνέδριο και σας υπενθυμίζουμε τις Ειδικές Εκπτώσεις για:

  • Τους αιτούντες συμμετοχής στο Θερινό Σχολείο και Συνέδριο που εγγράφονται και πληρώνουν νωρίς το κόστος συμμετοχής (μόνο για τους συμμετέχοντες που δεν εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες). Συγκεκριμένα, υπάρχει 30% έκπτωση για όσους εγγραφούν και πληρώσουν το κόστος συμμετοχής τους έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013 και 15% έκπτωση για όσους εγγραφούν και πληρώσουν το κόστος συμμετοχής τους έως τις 28 Μαρτίου 2013.

  • Τους Οργανισμούς: Αν ένας Οργανισμός πληρώσει 3.600€ μπορεί να στείλει δύο συμμετέχοντες για να παρακολουθήσουν το Θερινό Σχολείο και Συνέδριο.
  • Τους παλιούς συμμετέχοντες. Εφαρμόζεται 50% έκπτωση στο κόστος συμμετοχής για τους παλιούς συμμετέχοντες που θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα του Θερινού Σχολείου.
  • Τους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές που δε βρίσκονται σε πλήρη απασχόληση, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν το Θερινό Σχολείο και Συνέδριο στην ειδική τιμή των 1.350€.

Το κόστος συμμετοχής στο Θερινό Σχολείο καλύπτει, επίσης, και το κόστος συμμετοχής στο Συνέδριο CRESSE. Το κόστος συμμετοχής στο Συνέδριο για τους μη-συμμετέχοντες στο Θερινό Σχολείο ανέρχεται σε 400€. Οι ομιλητές και οι σχολιαστές των άρθρων έχουν έκπτωση 50% στο κόστος συμμετοχής στο Συνέδριο.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Κόστος Συμμετοχής παρακαλούμε επισκεφθείτε τον σχετικό ηλεκτρονικό σύνδεσμο.

Αίτηση Συμμετοχής στο Θερινό Σχολείο και Συνέδριο CRESSE

(για συμμετοχή στο Θερινό Σχολείο ΚΑΙ στο Συνέδριο)

Αίτηση Εγγραφής στο Συνέδριο CRESSE

(για συμμετοχή στο Συνέδριο ΜΟΝΟ)

Το Θερινό Σχολείο και Συνέδριο CRESSE 2013 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grecotel Corfu Imperial Exclusive Resort στην Κέρκυρα. Μπορείτε να δείτε τις ειδικές εκπτώσεις στο κόστος διαμονής για τους συμμετέχοντες στο CRESSE 2013 στο Grecotel Corfu Imperial, αλλά και σε εναλλακτικά ξενοδοχεία στον σύνδεσμο Accommodation.

Καταληκτικές ημερομηνίες:

  • αποστολής άρθρου προς παρουσίαση στο Συνέδριο: 29/03/13

  • αίτησης συμμετοχής και πληρωμής κόστους συμμετοχής στο Θερινό Σχολείο και Συνέδριο: 14/06/13
  • αίτησης εγγραφής και πληρωμής κόστους εγγραφής στο Συνέδριο (μόνο): 21/06/2013

Για επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με το Θερινό Σχολείο και το Συνέδριο παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.cresse.info ή επικοινωνήστε με τη γραμματεία του CRESSE (e-mail: info@cresse.info, τηλ: 210-8203 348).