Το ΟΠΑ ανακοινώνει τη διοργάνωση του 7ου Ετήσιου Θερινού Σχολείου και Συνεδρίου σε θέματα Ανταγωνισμού και Ρύθμισης Αγορών (CRESSE) (30/6-13/7/2012)

id: 
1242

CRESSE 2012

Έβδομο Διεθνές Θερινό Σχολείο και Συνέδριο σε θέματα

Ανταγωνισμού και Ρύθμισης

Χανιά - Κρήτη, 30 Ιουνίου - 13 Ιουλίου 2012
www.cresse.info

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοινώνει τη διοργάνωση του 7ου Ετήσιου Διεθνούς Θερινού Σχολείου και Συνεδρίου σε θέματα Ανταγωνισμού και Ρύθμισης Αγορών που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Κρήτης, στα Χανιά.


ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ CRESSE - 30 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου 2012

Όπως και τα προηγούμενα έξι χρόνια διοργάνωσής του, το Θερινό Σχολείο CRESSE 2012 φιλοδοξεί να προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες μια μοναδική πνευματική και επαγγελματική εμπειρία. Η ομάδα καθηγητών του CRESSE συγκροτείται από εξέχουσες προσωπικότητες της Οικονομικής και Νομικής Επιστήμης διεθνώς σε θέματα Ανταγωνισμού και Ρύθμισης από 25 διακεκριμένα Πανεπιστήμια.

Στο Θερινό Σχολείο παρουσιάζονται και συζητούνται οι πλέον πρόσφατες εξελίξεις στην οικονομική θεωρία, την εμπειρική ανάλυση και τη νομοθεσία της Πολιτικής Ανταγωνισμού και της Κλαδικής Ρύθμισης.

Το περιεχόμενο του θερινού σχολείου είναι, σε μεγάλο βαθμό, μη τεχνικό, βασίζεται στην ανάλυση συγκεκριμένων υποθέσεων (case - study) και είναι οργανωμένο σε εννιά ξεχωριστές ενότητες με (μέγιστη) διάρκεια 16 ωρών.


ΣΥΝΕΔΡΙΟ CRESSE - 6 έως 8 Ιουλίου 2012

Το θέμα του Συνεδρίου CRESSE 2012 θα είναι
"Advances in the Analysis of Competition Policy and Regulation"

Κεντρικοί Ομιλητές του Συνεδρίου:

  • - CRESSE Conference Competition Policy Lecture: Prof. Joe Farrell (Director, Bureau of Economics, US Federal Trade Commission)
  • - JJ Laffont Lecture: Prof. Massimo Motta (Research Professor, Barcelona Graduate School of Economics)

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο CRESSE 2012 Θερινό Σχολείο και Συνέδριο και σας υπενθυμίζουμε τις Ειδικές Εκπτώσεις για:

  • - Τους αιτούντες συμμετοχής στο Θερινό Σχολείο και Συνέδριο που εγγράφονται και πληρώνουν νωρίς το κόστος συμμετοχής (μόνο για τους συμμετέχοντες που δεν εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες). Συγκεκριμένα υπάρχει 30% έκπτωση για όσους εγγραφούν και πληρώσουν το κόστος συμμετοχής τους έως τις 28 Φεβρουαρίου 2012 και 15% έκπτωση για όσους εγγραφούν και πληρώσουν το κόστος συμμετοχής τους έως τις 28 Μαρτίου 2012.
  • - Τους Οργανισμούς: Αν ένας Οργανισμός πληρώσει 3.600€ μπορεί να στείλει δύο συμμετέχοντες για να παρακολουθήσουν το Θερινό Σχολείο και Συνέδριο.
  • - Τους παλιούς συμμετέχοντες. Εφαρμόζεται 50% έκπτωση στο κόστος συμμετοχής για τους παλιούς συμμετέχοντες που θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα του Θερινού Σχολείου.
  • - Τους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές που δε βρίσκονται σε πλήρη απασχόληση, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν το Θερινό Σχολείο και Συνέδριο στην ειδική τιμή των 1.200€.

Το κόστος συμμετοχής στο Συνέδριο ανέρχεται σε 400 ευρώ. Οι ομιλητές και οι σχολιαστές των άρθρων έχουν έκπτωση 50% στο κόστος συμμετοχής στο Συνέδριο. Οι συμμετέχοντες στις κεντρικές ενότητες του Θερινού Σχολείου

(Μοdules 1-7) μπορούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο χωρίς επιπλέον χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Κόστος Συμμετοχής παρακαλώ επισκεφθείτε το σχετικό ηλεκτρονικό σύνδεσμο.

Καταληκτική Προθεσμία υποβολής αιτήματος συμμετοχής στις 4 Ιουνίου 2012.

Αίτηση Συμμετοχής στο Θερινό Σχολείο και Συνέδριο CRESSE

(για συμμετοχή στο Θερινό Σχολείο ΚΑΙ στο Συνέδριο)

Αίτηση Εγγραφής στο Συνέδριο CRESSE

(για συμμετοχή στο Συνέδριο ΜΟΝΟ)

Το Θερινό Σχολείο και Συνέδριο CRESSE 2011 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Kalliston Grecotel Hotel στην περιοχή του Γαλατά, περίπου 4,5km από την πόλη των Χανίων στην Κρήτη.

Για επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με το Θερινό Σχολείο και το Συνέδριο παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.cresse.info ή επικοινωνήστε με τη γραμματεία του CRESSE (e-mail: info@cresse.info, τηλ: 210 8203348).