Το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στους φιναλίστ για το Association of MBAs (AMBA) Innovation Award 2013

id: 
1863

Το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

στους φιναλίστ για το Association of MBAs (AMBA) Innovation Award 2013

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών επελέγη ως ένα από τα τρία προγράμματα που είναι υποψήφια για το "MBA Innovation Award 2013"του διεθνούς οργανισμού Association of MBAs (AMBA). Τη λίστα των τριών τελικών υποψηφίων για το βραβείο συμπληρώνουν το Grenoble Graduate School of Business (Γαλλία) και το Porto Business School (Πορτογαλία).

Το MBA Innovation Award θα απονεμηθεί για τρίτη χρονιά φέτος από το AMBA ως αναγνώριση και επιβράβευση των καινοτόμων και πρωτοπόρων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν πιστοποιημένα προγράμματα και business schools σε όλο τον κόσμο.

Το ΜΒΑ International έθεσε υποψηφιότητα, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα μαθημάτων σε προηγμένες ηλεκτρονικές δεξιότητες (e-skills) που εντάχθηκε στο πρόγραμμα σπουδών του το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος. Τα μαθήματα (σε eBusiness Marketing, SEO, Social Media, Analytics, PPC) σχεδιάστηκαν από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη Market Motive και το e-skills-center.eu, επίσημο αντιπρόσωπο στην Ευρώπη. Προσφέρονται 100% online και στόχος τους είναι να ενισχύσουν τις ηλεκτρονικές δεξιότητες των φοιτητών του Προγράμματος και να τους προετοιμάσουν για ένα πλήθος επαγγελμάτων της Ψηφιακής Οικονομίας, όπως eCommerce Manager, SEM Campaign Manager, Social Media Manager, SEO Expert, Conversion Manager κ.λπ.

Υποψηφιότητα για το συγκεκριμένο βραβείο μπορούσαν να υποβάλουν περισσότερα από 700 προγράμματα 202 πιστοποιημένων πανεπιστημίων σε 70 χώρες, ενώ για την επιλογή των επικρατέστερων υποψηφιοτήτων συνεκτιμήθηκε ένα πλήθος παραγόντων μεταξύ των οποίων η καινοτομικότητα των πρωτοβουλιών, η ανταπόκριση της αγοράς στην πρωτοβουλία, το ενδεχόμενο ρίσκο κ.ά.

Ο τελικός νικητής του βραβείου θα ανακοινωθεί στο Association of MBAs' Annual Gala Dinner στο Λονδίνο, στις 6 Νοεμβρίου 2013. Την εκδήλωση αναμένεται να παρακολουθήσουν σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο των επιχειρήσεων, πρυτάνεις και άλλοι εκπρόσωποι πανεπιστημίων απ’ όλο τον κόσμο.

Το δελτίο τύπου του Association of MBAs είναι διαθέσιμο εδώ.

Τελευταία ενημέρωση: 12-12-2016