Το Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του ΟΠΑ διοργανώνει εσπερίδα με θέμα "Το Αντίδοτο στην Κρίση: Ανάπτυξη μέσω Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας" (12/12/2011)

id: 
1231

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

"Το Αντίδοτο στην Κρίση: Ανάπτυξη μέσω Καινοτομίας και
Επιχειρηματικότητας"

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011, 18:00-21:00

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 48, 116 35 Αθήνα)

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 18:00-21:00 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 48, 116 35 Αθήνα) εσπερίδα με θέμα: "Το Αντίδοτο στην Κρίση: Ανάπτυξη μέσω Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας".

Στόχος της εσπερίδας αυτής είναι να φέρει σε επαφή και διάλογο όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της κοινωνίας, προκειμένου να ανταλλάξουν γνώσεις, εμπειρίες, απόψεις και ιδέες για το πώς επιτυγχάνεται η οικονομική, και όχι μόνο, ανάπτυξη μέσα από την επιχειρηματική δράση που είναι προσανατολισμένη στην καινοτομία.

To κύριο μέρος της εκδήλωσης θα αφιερωθεί στην παρουσίαση των δραστηριοτήτων και των επιτευγμάτων καινοτομικών επιχειρήσεων. Θα υπάρξουν και σύντομες παρουσιάσεις από εκπρόσωπους του ακαδημαϊκού χώρου, της κρατικής διοίκησης και της 'κοινωνίας των πολιτών', ώστε να καταγραφεί, κατά το δυνατόν καλύτερα, μια σφαιρική θεώρηση του όλου θέματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εσπερίδας και τις δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Είσοδος Ελεύθερη