Το αποκριάτικο πάρτι του ΟΠΑ που "έκλεψε" την παράσταση. Μικροί και μεγάλοι μεταμφιεσμένοι, γονείς και παιδιά της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΟΠΑ γιόρτασαν τις απόκριες.

id: 
104

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το Αποκριάτικο Πάρτι που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η πρόσκληση του Πρύτανη έγινε αποδεκτή από πλήθος κόσμου, όπως φάνηκε από την κατάμεστη αίθουσα, τόσο από το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου μαζί με τα παιδιά τους, όσο και από φοιτητές.

Τις εντυπώσεις κέρδισαν οι λιλιπούτειοι φίλοι μας, οι οποίοι μεταμφιεσμένοι, έπαιξαν και τραγούδησαν με τον κλόουν. Αποκριάτικα στολίδια, όμορφα δώρα, σοκολάτες, αλλά και υπέροχες κατασκευές από μπαλόνια έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στο αποκριάτικο πάρτι. Τη γιορτινή ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν οι μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί των Τμημάτων της Φοιτητικής Λέσχης του Πανεπιστημίου μας.

Ο μπουφές που στήθηκε μετά τις εκδηλώσεις ικανοποίησε "γαστρομαγικώς" όλους τους παρευρισκόμενους, τον οποίο διαδέχθηκε χορός και τραγούδι. Πέρα όμως από τους μικρούς μας φίλους, την παράσταση "έκλεψαν" οι Πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου οι οποίες, σχεδόν στο σύνολό τους, εμφανίστηκαν, επίσης, με ανάλογη των ημερών αμφίεση...

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018