Τα Τμήματα Στατιστικής και ΟΔΕ του ΟΠΑ και το Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρημ/κων Μαθηματικών του Παν. Αιγαίου συνδιοργανώνουν το 8ο Θερινό Σχολείο στα Στοχαστικά Χρηματοοικονομικά (4-8/7/2011)

id: 
1099

8ο Θερινό Σχολείο στα Στοχαστικά Χρηματοοικονομικά
Ναύπλιο, 4-8/7/2011

Τα Τμήματα Στατιστικής και Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και το Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του

Πανεπιστημίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν το 8ο Θερινό Σχολείο στα Στοχαστικά Χρηματοοικονομικά, 4-8 Ιουλίου 2011 στο Ναύπλιο.

Το Σχολείο απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, ερευνητές ή επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν σχετικά με τις σύγχρονες τεχνικές και πρακτικές των χρηματοοικονομικών μαθηματικών.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, αλλά λόγω περιορισμένων θέσεων (30) οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εκ των προτέρων τη συμμετοχή τους με e-mail στο

masterst@aueb.gr μέχρι τις 03/06/2011,

στέλνοντας ένα αναλυτικό βιογραφικό, καθώς και ένα σημείωμα που θα περιγράφει το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο Θερινό Σχολείο.

Η διαμονή των συμμετεχόντων στο Ναύπλιο θα καλυφθεί από το Σχολείο. Το Θερινό Σχολείο χρηματοδοτείται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Στατιστικής, MBA και Executive MBA του ΟΠΑ και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Στατιστικής και Αναλογιστικών - Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στο φετινό Σχολείο θα συμμετέχουν οι ακόλουθοι:
J. Zabczyk (Polish Academy of Science, Warsaw)
D. Politis (University of California, San Diego)
Δ. Θωμάκος (University of Peloponnese)
Γ. Κουρέτας (AUEB)
Δ. Γεωργούτσος (AUEB)
T. Horsin (Université de Versailles)
Ι. Στρατής (University of Athens)
D. Pinheiro (Lisbon)
A. A. Pinto (Porto)

Διοργάνωση

Τμήμα Στατιστικής, ΟΠΑ

Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΟΠΑ

Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών, Πανεπ. Αιγαίου

Organizing committee

Α. Ν. Γιαννακόπουλος (Αναπληρωτής Καθηγητής, ΟΠΑ)

Γ. Κουρέτας (Καθηγητής, ΟΠΑ)

Σ. Ξανθόπουλος (Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου)

Ν. Φράγκος (Καθηγητής, ΟΠΑ)

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018