Τα Τμήματα ΟΔΕ και ΛΟΧΡΗ του ΟΠΑ σε συνεργασία με το European Group for Public Administration πραγματοποιούν Διεθνές Συνέδριο Λογιστικής (26 & 27/4/2012)

id: 
1352

Public Sector Management and IPSAS Workshop
Πέμπτη 26 & Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Πεδίον του Άρεως, Αθήνα)

Το 1ο Workshop on "Public Sector Management and IPSAS" πραγματοποιείται υπό την επιστημονική καθοδήγηση της Eπιτροπής του ΧΙΙ Permanent Study Group Public Sector Accounting and Financial Management στο Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012.

Κύριοι ομιλητές του συνεδρίου θα είναι οι Καθηγητές Andreas Bergman και Σπύρος Λιούκας, καθώς και οι κ.κ. Νίκος Σοφιανός, Θεοδόσιος Δεληγιάννης, Βασίλης Μονογιός.

Ο κ. Andreas Bergman είναι Καθηγητής Δημοσίου Τομέα στο Zurich University of Applied Sciences, School of Management and Law και Πρόεδρος του International Public Sector Accounting Standards Board (IPSASB) από το 2010.

Ο κ. Σπύρος Λιούκας είναι Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μεταξύ των ερευνητικών του ενδιαφερόντων περιλαμβάνεται η Διοίκηση του Δημόσιου Τομέα και οι Ρυθμιστικές Πολιτικές.

Ο κ. Νίκος Σοφιανός είναι Πρόεδρος και συνδιευθύνων εταίρος της Delloite στην Ελλάδα με μακρόχρονη πείρα στον έλεγχο μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών.

Ο κ. Θεοδόσιος Δεληγιάννης είναι Senior Manager της Ernst & Young στην Ελλάδα και ειδικότερα εργάζεται στο International Financial Reporting Standards ("IFRS") Technical Desk.

Ο κ. Βασίλης Μονογιός είναι εταίρος της Grand Thornton και διοικεί το Τμήμα Business Risk Services (BRS) της εταιρείας.

Study Group Co -Chairs

Eugenio Caperchione, Modena and Reggio Emilia University

Francesca Manes Rossi, Salerno University

Isabel Brusca Alijarde, Zaragoza University

Workshop Οrganizers
George Venieris, Athens University of Economics and Business
Sandra Cohen, Athens University of Economics and Business

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018