Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης σε χώρα του εξωτερικού από το δίκτυο της AIESEC και στα Εθελοντικά Προγράμματα. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και τις 3/12/2010

id: 
953

Η AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει την ευκαιρία, σε όποιον ενδιαφέρεται, να ζήσει και να εργαστεί σε μια χώρα του διεθνούς δικτύου της. Οι τομείς ενδιαφέροντος είναι Marketing, Accounting, Finance, Business Administration, Software Programming, Web Development, Human Resources, Logistics κ.λπ.

Στο Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές του ΟΠΑ από το τρίτο έτος φοίτησής τους και άνω, φοιτητές Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, αλλά και πρόσφατοι απόφοιτοι (μέχρι και 2 χρόνια από την αποφοίτησή τους).

Οι ενδιαφερόμενοι για το Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Γραφείο της AIESEC μέχρι και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 και να ξεκινήσουν να εργάζονται τους μήνες Ιανουάριο - Φεβρουάριο ή/και Μάρτιο.

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες χώρες και θέσεις εργασίας μπορούν να παρευρεθούν στην ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο της AIESEC την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 στις 15.00.

Παράλληλα, δίδεται η δυνατότητα συμμετοχής στα Εθελοντικά Προγράμματα της AIESEC, στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν και φοιτητές από το πρώτο έτος σπουδών τους.

Υπεύθυνες Προγράμματος Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης της AIESEC ΟΠΑ

Όλγα Μαβή olga.mavi@aiesec.net

Κατερίνα Λάζαρη katerina.lazari@aiesec.net

 

AIESEC Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Δεριγνύ 1, κτίριο Βανκούβερ 3ος όροφος

τηλ.: 210-8203 268

e-mail:aiesec.athens@gmail.com

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018