Σημαντική διάκριση για το Πανεπιστήμιό μας και τιμή για τον ίδιο, η επιλογή του μέλους ΔΕΠ του Πανεπιστημίου μας Καθηγητή Γρηγόριου Πραστάκου ως Dean του Πανεπιστημίου Stevens Institute of Technology των ΗΠΑ

id: 
1264

Σημαντική διάκριση για το Πανεπιστήμιό μας και τιμή για τον ίδιο, η επιλογή του μέλους ΔΕΠ του Πανεπιστημίου μας Καθηγητή Γρηγόριου Πραστάκου στη θέση του Dean of the Wesley J. Howe School of Technology Management του Stevens Institute of Technology στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο επί 30 χρόνια Καθηγητής Γρηγόριος Πραστάκος, Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατά το χρονικό διάστημα 2007-2011 και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοικητική των Επιχειρήσεων με διεθνή προσανατολισμό (MBA International), αναλαμβάνει, ύστερα από διεθνή διαδικασία επιλογής, Dean στο Wesley J. Howe School of Technology Management του Stevens Institute of Technology στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες http://www.stevens.edu/sit και http://howe.stevens.edu.

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018