Σημαντικές Διακρίσεις του αποφοίτου του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής κ. Γρηγόρη Πολυχρονίδη

id: 
2220

Ο απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής κ. Γρηγόρης Πολυχρονίδης σημείωσε επαναλαμβανόμενες διακεκριμένες επιδόσεις το 2014. Συγκεκριμένα, τον Μάιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπότσια κέρδισε για 13η συνεχόμενη χρονιά το Χρυσό μετάλλιο στο Ατομικό και το Χρυσό μετάλλιο στα Ζευγάρια. Τον Ιούνιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε στην Πορτογαλία κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο ανάμεσα σε 38 αθλητές της κατηγορίας, χάνοντας για έναν πόντο από την τελευταία βολή του Πορτογάλου αντιπάλου, ενώ στα Ζευγάρια κέρδισε την 4η θέση ανάμεσα σε 13 χώρες. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ).

Στη συνέχεια, τον Αύγουστο ήταν καλεσμένος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για την Εθνική Παραολυμπιακή Ημέρα της Μεγάλης Βρετανίας, ως η νικήτρια χώρα του χρυσού μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες "Λονδίνο 2012". Η ημέρα αυτή θεσπίστηκε μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της τέσσερα αθλήματα, στα οποία οι εθνικές ομάδες της Μ. Βρετανίας αντιμετωπίζουν μία από τις κορυφαίες ομάδες του κάθε αθλήματος. Στον φιλικό αγώνα Ζευγαριών, η εθνική μας ομάδα κέρδισε την εθνική ομάδα της Μ. Βρετανίας με σκορ 4-3.

Τέλος, τον Σεπτέμβριο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπότσια του Πεκίνου κέρδισε την 4η θέση στο Ατομικό ανάμεσα σε 48 αθλητές και την 4η θέση στα Ζευγάρια ανάμεσα σε 16 χώρες. Οι βαθμοί που συγκεντρώθηκαν τόσο στα Ζευγάρια όσο και στο Ατομικό είχαν ως αποτέλεσμα να πάρουν την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» ανεβάζοντάς τον από την 4η στη 2η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης του Ατομικού. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ).

Οι επαναλαμβανόμενες διακεκριμένες επιδόσεις του Γρηγόρη μας κάνουν όλους υπερήφανους, μας δίνουν δύναμη και μας εμπνέουν.

Απονομή του χρυσού μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012.

Από τελετή εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου (2012), κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύθηκε από τις Πρυτανικές Αρχές για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Ο απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής κ. Γρηγόρης Πολυχρονίδης.