Πρόγραμμα υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία VRIκα 2014-2015

id: 
2007

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ VRIκα!

2014-2015

Η πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων VRIκα! για το έτος 2014/15 ξεκίνησε στις 10/02/2014 και θα διαρκέσει μέχρι τέλος Μαΐου.

Πέραν των υποτροφιών της Γαλλικής Πρεσβείας, το πρόγραμμα προσφέρει φέτος, υποτροφίες από 6 γαλλικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (EAC, EDHEC, EURECOM, IΕSEG, La Rochelle Business School και Telecom Sud Paris), τα οποία προσφέρουν μειωμένα δίδακτρα για συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών.

Το ερευνητικό κέντρο INRIA Sophia-Antipolis, σε συνεργασία με την Πρεσβεία, συγχρηματοδοτεί, για δεύτερη συνεχή χρονιά, δύο υποτροφίες για μεταπτυχιακά προγράμματα στην επιστήμη της Πληροφορικής.

Επιπλέον, η εταιρία Elpedison Ελλάς, σε συνεργασία με την Γαλλική Πρεσβεία, προσφέρει μία υποτροφία για φοιτητές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μεταπτυχιακές σπουδές σε ένα από τα ακόλουθα ιδρύματα: Institut Mines Telecom, École Polytechnique, École Centrale de Paris, HEC ή ESCP Europe.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα είδη υποτροφιών και τη διαδικασία υποβολής υποψηφιότητας βρίσκονται την ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος στη σελίδα "Σπουδές στη Γαλλία": http://ifa.gr/index.php/el/etudes-en-fr-gen/bourses-vrika

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: vrika@ifa.gr.

Τελευταία ενημέρωση: 11-04-2018